Десети ден издирват Ивана от Дупница

0
Търсенето е в района на моста над река Джерман, където момичето е засечено последно
Търсенето е в района на моста над река Джерман, където момичето е засечено последно Снимка: Facebook

Търсенето е в района на моста над река Джерман, където момичето е засечено последно

Десети пореден ден ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Досега от момичето не са открити никакви следи.

На терен отново ще бъдат над 100 полицаи, жандармеристи, планински спасители, горски работници. Както и доброволци, които се организират в издирването по поречието на река Джерман. Групата за издирване се организира в мрежите, съобщава БНР.

Идеята е търсенето да бъде основно в района на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е много голям и е с гъста трева и бодливи храсти.

Организаторите споделят, че има много хълмчета и дерета. В района има десетки изоставени къщи, които ще се проверят. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, резултат все още няма.

При тунела на главен път Е-79 и телефона е намерен телефонът на момичето. Раницата пък е оставена по миналия четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари