Колони румънски автомобили блокират движението на изхода на Русе

0
Русенци сигнализират за много затруднено движение след магазин „Джъмбо“
Русенци сигнализират за много затруднено движение след магазин „Джъмбо“ Снимка: Facebook / архив

Русенци сигнализират за много затруднено движение след магазин „Джъмбо“

Ремонтът от магазин „Джъмбо“ до Русенското ханче и изключително много румънски автомобили причиняват образуването на големи колони.

Читател на Dunavmost предупреди, че румънците се движат плътно залепени един до друг и това налага шофиране с повишено внимание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    10
    до Нунев
    Румъния е 20 милиона население. Платежоспособните Българи които ходят там са точно три шепи хора сравнено с тях. А колкото до хотелиерите, че се оплаквали, ясно е защо, свършиха вече добрите Руснаци които уважително харчиха лупища пари у нас. Започвайте да се нагаждате към Румънските туристи. Когато сложиш добра храна на масата и добро отношение оплакванията мигом ще изчезнат. Но нашите мутри по лайноморието нямат идея що е това туризъм и скимтят, че се били оплаквали.
  • 5
    9
    Нунев
    Чакайте сега да уточним нещо. И ние ходим по Румъния да си харчим парите там, сиреч казано, да им финансираме икономиката. Ама не шофираме като лумпени. Още повече, че знаем какво ще последва дали в Румъния, дали в Гърция ако не спазваш правилата. Та идеята ми е, че въпрос на племенен манталитет. А на мамалигите си е цигано-романски на квадрат. Като ги видиш с нови коли, а с гуми без грайфер какво ти говори. Осран ама голям. Айде лека и благодаря за вниманието.
  • 18
    8
    Петър
    Вземете румънски полицаи или румънски полицейски униформи и въпроса е уреден.Румънец като чуе полиция и прав се нааква искам да кажа насира Примера Албена
  • 4
    7
    СвръхАз
    Е не мога да ви разбера вече! Като няма органи, как номер 4 ги е ебал у суратя?
  • 21
    6
    Гост
    Като няма органи на реда така ще бъде
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари