Разкриха убиеца на футболния съдия и приятелката му модел

0
Футболният съдия и неговата приятелка са убити от бивш техен наемател
Футболният съдия и неговата приятелка са убити от бивш техен наемател Снимка: Instagram

Кърваво двойно убийство потресе Италия и футбола на Апенините преди десетина дни. 33-годишният футболен рефер Даниеле де Сантис и приятелката му Елеонора Манта (30) бяха намерени заклани с нож в дома им. Зловещият инцидент стана в жилищен блок, намиращ се в района на железопътната гара на Лече

Италианската полиция бързо успя да разплете убийството и задържа извършителя. Това е Антонио де Марко, 21-годишен студент, който вече е направил пълни самопризнания, пише WebCafé.

В продължение на близо година убиецът е живеел на квартира в жилище на двойката, но през миналия август е бил изгонен след скандал с Елеонора Манта.

Крайно вбесен от случилото се, Де Марко, за когото няма информация дали има психично заболяване, започнал да подготвя план за отмъщение. Признал е, че не просто е искал да убие рефера и приятелката му, а и да ги изтезава преди това.

Де Марко, който учи за медицинска сестра, проникнал в апартамента и нападнал двамата с нож. Съседи обаче чули писъците и се обадили на спешния телефон.

Убиецът планирал пътя си, като избирал да минава по улици, на които няма камери за наблюдение. Това става ясно от изпусната от него карта, по която има и негова кръв. Убиецът обаче е бил заснет от няколко камери и е бил идентифициран от разследващите.

33-годишният Даниеле де Сантис свиреше мачове предимно в италианската Серия "Ц". През кариерата си е ръководил 130 официални срещи. През 2017 г. дебютира в Серия "Б" на мача между Пиза и Беневенто, а близки споделят, че мечтата му е била да стигне до елита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари