Разкриха два случая на притежание на наркотици в Русенско

0
Двама мъже са спипани по време на спецакцията на полицията
Двама мъже са спипани по време на спецакцията на полицията

Вчера при провеждащата се специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност са установени два случая, свързани с наркотици

От служители на РУ- Сливо поле е извършена проверка на адрес в село Бабово, обитаван от 33-годишен мъж, при която е установено, че той държи в дома си наркотици. Открити са съцветия суха тревна маса и бледо розово прахообразно вещество, за които той е потвърдил, че са наркотици - марихуана и амфетамин. При полевото тестване розовото вещество, в количество от около 17 грама, е реагирало положително на амфетамин, а сухата тревна маса, с нето тегло 3 грама, е реагирала на канабис. При полицейските действия в двора на имота на въпросния адрес са установени и засадени три растения, които при полеви тест също са дали положителна реакция за канабис, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Извършен е оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група и по случая е започнало разследване по досъдебно производство с оглед извършени престъпления.

По време на операцията вчера, в град Ветово служители от местното районно управление са извършили проверка в дома на 27-годишен мъж, при която са открити прозрачно пликче с бяло кристалообразно вещество, още едно със сиво фолио с бяло кристалообразно вещество и трето със зелена тревна маса, за които мъжът съм е заявил, че са марихуана и амфетамин. Наркотичните вещества са предадени за изследване и установяване на точното съдържание и количество.

Случаят е документиран, като е заведена преписка с оглед данни за престъпление и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Sy
    Очакваме да заловят извършителят на кражби от къщи в село Церовец, община Иваново ! Жителите живеят в непрекъснат страх от нови посегателства! Как да се защитят ,става въпрос предимно за хора на преклонна възраст!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари