Разказ на една дъщеря, изоставена от майка си заради мъж

0
Аксиния издирва биологичната си майка
Аксиния издирва биологичната си майка

Млада жена издирва биологичната си майка, независимо, че тя я зарязала заради друг мъж.

По това време Аксиния е само на четири години. Драматичната й история е разказана в групата „Търсим се” във Фейсбук, която помага на деца и родители, изгубили следите си, да се открият отново.

Ето какво пише Аксиния:

Помогнете ми да намеря биологичният си произход. Родена съм на 02.04.1998 година. До четири годишна възраст живеех с биологичната си майка. С нас живееше и мъж, който наричах "батко" . Един ден той и каза пред мен, цитирам: "Избирай между мен и детето".

След известно време тя ми каза, че заминава на Гърция и ще ме остави при дечицата да си играем, и когато изкара пари ще се върне да ме вземе пак при нея. Заведе ме в майчин дом в Благоевград. Идваше да ме вижда в дома. В началото не реагирах на обстановката, в която се намирах, но един ден ми каза , че ще ме вземат други хора.

Аз я умолявах да ме вземе с нея , с думите:

"Мамо, не ме оставяй тук, искам да дойда с теб. Не ме оставяй , моля те! Искам да дойда с теб, защото много те обичам и много ми липсваш!"

Бях се вкопчила в нея и я молех да не ме оставя там, но една жена от персонала ме издърпа от нея и ме заведе при децата. Повече не я видях. Не си спомням името и - тя за мен беше "мама", пише БЛИЦ.

Бързо след това ме осиновиха, но и при осиновителите ми беше трудно , защото през всичките тези години постоянно си спомням за нея и не ми дава мира и спокойствие. Липсата я усетих още повече , когато почина майка ми (осиновитилката).

Много ми е липсвала, когато след всичките 7 операции (имам травма на дясната ръка) излизах от операционната и исках да я видя, да усетя майчина подкрепа и обич. Целта ми е да я открия , за да се успокоя , защото тези спомени ме измъчват много."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари