Майката на Галин: Казал е, че е видял нещо, което не трябва да вижда

9
Галин кара такси в Русе вечер, обясни Ангелинка Димитрова
Галин кара такси в Русе вечер, обясни Ангелинка Димитрова Видео: NOVA

Галин кара такси в Русе вечер, обясни Ангелинка Димитрова

Вече 16 дни издирват 30-годишен мъж от Русе. Според близките на Галин Димитров той бил разтревожен и искал да напусне града. Малко преди да изчезне близо до село Кошов, е бил намерен телефонът му. Последното обаждане било до 112.

Младият мъж е докаран в къща за гости в селото от приятел на баща си. „Искал е да си почине два-три дни. Така е казал на баща си. Взел е малко дрехи в една раница”, разказа майката на 30-годишня мъж Ангелинка Димитрова, цитирана от NOVA.

По думите на жената малко след пристигането си следите му се губят. Последното нещо, което младият мъж е направил, е да подаде сигнал до 112. „Не сме чули записа, за да потвърдим, че това е гласът на Галин. Не сме чули записа. Но започнахме веднага издирване. Дойдоха доброволци, полиция, както и близки и приятели. Обхождаме района. Но досега никаква следа няма от Галин, посочва тя.

Младият мъж кара такси - предимно вечер. Той е студент трета година в Русенския университет. Няма абсолютно никакви заболявания, твърди майка му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Аз
    При всички случаи,за да звъни на 112 е имал проблем и е търсел помощ.Логично е да се е страхувал ако е попаднал в ситуация в която да е видял някоя важна личност в наркоманска история,а това в Русе е възможно.
  • -36
    1
    да
    Видял е как полицай прави свирки на циганин-сводник - дилър на кристал на задната седалка на таксито.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари