Тъщата, задържана за смъртта на зет си, работи в МВнР

2
По първоначална информация съпругата на жертвата пък работи в Община Бургас
По първоначална информация съпругата на жертвата пък работи в Община Бургас

По първоначална информация съпругата на жертвата пък работи в Община Бургас

Съдът гледа при закрити врата мярката за неотклонение на задържаните за смъртта на 44-годишен мъж майка и дъщеря. Те бяха задържани, след като убиха съпруга на дъщерята в четвъртък.

По-възрастната жена работи повече от 30 години в Министерството на външните работи. По думи на адвокатите ѝ тя е обществена личност.

44-годишния мъж е отишъл до адреса, на който живеят двете жени. Най-вероятно са се скарали за попечителството на децата, които той има с по-младата от тях. Вследствие на това той е бил убит чрез удушаване в автомобила си.

Не говорят често със съседите и живеят в квартала от скоро" - така описват хората от блока 33-годишната жена и майка ѝ. По думи на съседи преди няколко дни в групата на блока непозната жена търсила изчезнал мъж.

Автомобилът на мъжа е открит в гора близо до хижа „Алеко“.

„Обвинени са за умишлено умъртвяване и продължаваме работата. Изключително интензивно. Престои огромен обем от работа да се докаже авторството на престъплението. Заради неуредени отношения между съпруг и съпруга. Влошени взаимоотношения заради родителски права“, коментира главният секретар на МВР Живко Коцев.

Според източници на bTV младата жена работи в община Бургас. Тя е в майчинство с второто си дете, бащинството върху което е част от спора с убития мъж. За негов баща освен покойния претендирал и бивш депутат. Разследването по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари