Пуснаха шадраваните и чешмичките в центъра на Русе

3
Шадраванът пред Доходното здание все още функционира
Шадраванът пред Доходното здание все още функционира

Шадраванът пред Доходното здание все още функционира

Със затоплянето на времето в центъра на Русе вече работят шадраваните и чешмичките, които да създават прохлада на разхождащите се минувачи в Градската градина. Пуснати са големият шадраван пред Съдебната палата и сухият фонтан пред Русенската опера, съобщи Русе Медиа.

Шадраванът пред Доходното здание все още функционира, но е почистен и са направени проби. Предстои той също да заработи.

Продължава и освежаването на пейките, като тези, които са боядисани, са с предупредителни надписи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Веселият готвач
    браво, откриха спа центъра на циганите, който по цял ден се плицикат насред центъра на града, ами скърцащото музикантче, кво става с него, кога ще го пиберете за скраб
  • 4
    6
    Иван Културиста
    Харесвам това!
  • 4
    5
    Главна Агенция на Младите
    Русе е добро място за живеене за ужас на гастарите , лузърите и антибългарите. Те пукат от злоба , но това е положението. Добре е , че ги има фонтаните в центъра на Русе. Между другото Русе е от малкото градове без гета и освинени квартали от разни отпадъци от всякакъв вид.
  • -5
    4
    тъпунгер 3
    Не прочете ли какво е писал № 2, че се подмокряш, бе дъртак? Май си от ония умирисници, дето търкат пейките по площада от сутрин до вечер, и чакаш фонтан да се разхлади!
  • 3
    3
    Русе
    Браво ! В жегите шадравана пред Съда наистина действа много освежаващо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари