Фонтаните в Русе заработиха

1
За радост на малки и големи летният пейзаж в центъра на Русе напомни за себе си
За радост на малки и големи летният пейзаж в центъра на Русе напомни за себе си Снимка: Dunavmost

За радост на малки и големи летният пейзаж в центъра на Русе напомни за себе си

Топлото време и почти летните температури ускориха пускането на шадраваните в Русе. След кръглия шадраван и този пред общинската сграда, последен в ескплоатация беше пуснат и фонтана пред Доходното здание.

За радост на малки и големи летният пейзаж в центъра на Русе напомни за себе си. Част от пейките са облепени с табели за скорошно боядисване, които предупреждават хората, потърсили отдих в градската градина.

"Лошо впечатление правят собственици на кучета, които не почистват след домашните си любимци, както и неизмития площад", коментират русенци.

Дните са подходящи за слънчева разходка, но след вторник ни очаква застудяване и обрат на времето, предупреждават синоптици. Възможни са интензивни локални валежи. Температурите ще паднат с повече от 10 градуса, сочи прогнозата за седмицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    слънчасъл от жегите
    То и така нищо друго не работи в Русе, поне фонтаните да заработят.
  • 4
    1
    Допълнение към пейзажа
    Само дето бяха обявили преди да пуснат грозния кръгъл фонтан, че ще го ремонтират. Нищо подобно - олющените плочки така си стоят. А кучкарите не само не почистват след псетата си - най-много си харесват зелените площи в градината и пред Съда. И защо не - тъкмо поникна свежа трева, окосена, свежа, дай да я изпотъпчем и осерем с псетата. Почти всяка сутрин например един млад човечец, с два грамадни песа, спокойно тъпче с тях тревата пред лявата страна на Съда. Ако им направиш забележка, те кълнат до девето коляно, а тоя с двете добичета може и пистолет да извади, знае ли човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари