Пуснаха на свобода мъжа, осквернил гроба на патриарх Неофит

0
Причината - прокуратурата не е поискала принудително настаняване в психиатрична болница
Причината - прокуратурата не е поискала принудително настаняване в психиатрична болница Снимка: Българската патриаршия

Причината - прокуратурата не е поискала принудително настаняване в психиатрична болница

37-годишният Иво Димитров, обвинен за оскверняването на гроба на патриарх Неофит, излиза на свобода. Причината - прокуратурата не е поискала принудително настаняване в психиатрична болница. Без такъв документ магистратите не могат да разпоредят такова нещо, предава NOVA.

За да не се укрие Димитров обаче, прокуратурата инициира производство по Закона за здравето. По този начин, без съдебно решение, мъжът може да бъде отведен в специализирано заведение, където да бъде прегледан и освидетелстван дали е вменяем. Така, на практика, той няма да се върне на улицата.

37-годишният Иво Димитров, обвинен за оскверняването на гроба на патриарх Неофит, излиза на свобода. Причината - прокуратурата не е поискала принудително настаняване в психиатрична болница. Без такъв документ магистратите не могат да разпоредят такова нещо.

За да не се укрие Димитров обаче, прокуратурата инициира производство по Закона за здравето. По този начин, без съдебно решение, мъжът може да бъде отведен в специализирано заведение, където да бъде прегледан и освидетелстван дали е вменяем. Така, на практика, той няма да се върне на улицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    До 2 и 3 ти
    Не ви бие чукът на едно място.Фройд да вземе отношение спрямо огненосителят и информираният плюс Т.Матева 6-та линия.Приятен ден
  • 7
    5
    до Осведомения и Прометея
    Пожелавам ви на вашите гробове колкото пъти минат изродени и с промити мозъци, толкова пъти да се изсират отгоре им! Амин!
  • 8
    4
    до 2 и 3
    Че има изродени и изроди има, правилно сте преценили, само дето не сте разбрали, че точно вие двамата се вписвате напълно в този профил! Дори да загърбим факта, че починалият беше Патриарх на БПЦ, народът е казал - за починалия или добро или нищо! А това, че не сте християни е факт, но и хора не сте, това също е факт!
  • -13
    3
    Прометей
    Българите така са се изродили на генно равнище, че са склонни да оценят като оскверняване един нормален акт на несъгласие към действията на един фалшив свещеник, който от позицията на висш служител в БПЦ е използвал служебното си положение да бъде свързан с българските тайни служби и шпионира народа за целите на прогнилата комунистическа власт. Лудите са неговите обвинители и те трябва да бъдат набутани в лудницата , но най-добре е в затвора.
  • -12
    2
    Осведомен
    При толкова промити и заблудени със съветска пропаганда т-пунгери в България, един нормален акт на един нормален човек който е изразил недоволството си един такъв Патриарх-ченге на ДС да му бъде отделяно почит, е несправедливо да бъде обвиняван в оскверняване , и че е психиатрично болен. Психиатрично болните са промитите със съветска пропаганда мозъци идиоти-русоиди, които почитат един явен продажник на българските интереси, някакво ченге с расо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари