Протестиращи срещу мигрантите: В държавата се извършва национално предателство

3
Стотици граждани присъстват на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата
Стотици граждани присъстват на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата Снимка: БГНЕС

Стотици граждани присъстват на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата

Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер, предаде БГНЕС.

Протестът е под надслов „Вън мигрантите от София“, и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Протестираме, защото в държавата се извършва национално предателство и националната сигурност е застрашена”, заяви Симеон Славчев от партия МИР.

Предупреждаваме повече от месец, че в страната пристигат мигранти. Т.нар. "правителство на сглобката" допусна това да се случи с половин Шенген. Това дори не е половин Шенген, а подигравка с българските граждани. Връщат ни мигранти, виждате, че през последните няколко дена напрежението в столицата нарасна - набиха малки деца. В момента българските семейства са застрашени”, добави той.

Славчев настоя протестиращите да бъдат допуснати до сградата на МВР, в противен случай протестът ще се премести пред сградата на Народното събрание, където в момента преговарят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за съставяне на правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    До втори
    Напълно съм съгласен с теб относно казаното за безделниците от Българския хелзински комитет. Колко от тези "правозащитници" са приели в своя дом арабче, циганче, негърче /въпреки, че има и доста работливи негри/. Дали тези "правозащитници" допускат в училищата на децата им за учат арабчета и ромчета /ама те въобще не ходят на училище/. Как тези природозащитници ще реагират, ако жените им, сестрите им, дъщерите им станат жертва на насилие от страна на емигранти? Защо мълчат и нищо не казват?
  • 4
    2
    jaki
    Това не е "допускане", а е целенасочена американо-английска политика, като и двете споменати англосаксонски държави са извън ЕС, някак е странно, нали?! Борбата им е срещу християнството и затова целенасочено заливат цяла европа с измет. Такава измет не подлежи на миграция! А, щом толкова искат тазиизмет, възможността е да се предадат на фондация "америка срещу България" и на "/не/български хелзински съюз в личните си палати да си ги отглеждат. Българското общество е християнско и не иска чужда и насилствено дадена към България измет. Другият вариант е със самолетите, с които кацат в България - да ги заредим с гориво и да ги пращаме към "атлантическите" ни партньори, те обожават изметта, самият им нещо като "президент" много иска такива в държавата му. Така, че смело да им ги пращаме там, нека са солидарни с нас, нали?! Ние много държим на "партньорството" си с атлантическия ни окупатор!
  • 1
    1
    Странно
    Странно защо ЕС допусна наплив на мигранти? Всеки народ си има своите особености, нрави, религия, поведение... Тази мешавица от мигранти е пагубна за живота на европейците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари