Полицията задържа над 100 души в София

1
Повечето от задържаните са профилактирани и освободени
Повечето от задържаните са профилактирани и освободени Видео: NOVA

Повечето от задържаните са профилактирани и освободени

От МВР засилват присъствието на полиция и жандармерия в София, заради няколко случая на сбивания между българи и мигранти в столицата.

В събота вечер са извършени проверки на територията на София, задържаните са малко над 100 души, съобщи зам.-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи комисар Мирослав Данаилов. "Повечето са профилактирани и освободени", уточни той, цитиран от NOVA.

"Беше разпоредено от министъра и проведено незабавно СПО, с цел проверка на мигрантите, които се намират на територията на столицата. Искам да кажа, че ще бъдем безкомпромисни. Установихме, че е необходимо Държавната агенция за бежанците да засили контрола над обектите, за които отговаря и да има ясна представа как се изпълнява протокола в тях", заяви зам.-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи комисар Мирослав Данаилов.

"Ще има разположени патрули, съвместно с Жандармерията, на зоните, които е преценено, че са най-уязвими", допълни той.

Зам.-директорът обясни още за напрежението в изминалите дни в няколко точки в столицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари