Протестираща към Александър Йорданов: Обиждайте ме! Изобщо не Ви чувам!

1
Протестираща: "Александър Йорданов е олицетворение на войнстващата посредственост"
Протестираща: "Александър Йорданов е олицетворение на войнстващата посредственост" Снимка: БГНЕС/архив

Писмо, изпълнено с възмущение към изказването на евродепутата Александър Йорданов, беше получено на служебната поща на Dundvmost, ето какво се казва в него: 

Г-н Йорданов,

Или "Големи Ал" както Ви наричат из общественото пространство. Аз съм една от протестиращите, която не спира да вярва, че все още има надежда за промяна в България. Да, не съм замеряла никого с яйца /все още, макар че по Вас бих изстреляла цяла кора/, но протестирам, за да има следващото поколение българи шанс за нормалност. 

Благодаря Ви, че ме наричате "лумпен" и "простак". Чест е за мен да получа обиди от човек като Вас, тъй като Вие сте еманация на цялата политическа мимикрия и абсолютна креатурка на първенюто в политическия небосклон на нашата страна. Както и да ме наречете, не ме впечатлявате, тъй като не може човек, който от десетилетия оре моралното дъно, да претендира за каквото и да било. Заради такива като Вас, сега сме на това положение - изходно ниво.

Такива като Вас, ние, българите наричаме "фурнаджийски лопати". Който е на власт - Вие сте с него. Няма значение какви са  политическите убеждения, посока на развитие, идеали и тям подобни неща, очевидно чужди Вам неща. За разлика от Вас, аз никога не съм писала хвалебствия за Тодор Живков. А после не съм се обръщала на 180 градуса, за да стана член на СДС. Чудна е тази метаморфоза у Вас - от ода за бай Тошо до евродепутат от СДС/ЕНП....А и едва ли в Шуменския университет сте се постарали да бъдете отличник, визирайки словесните Ви изяви напоследък. Тъй като първото нещо, на което ни учат е, че умният човек трябва да отстъпва. Не да бъде агресивен. А Вие сте точно олицетворение на войнстващата посредственост. Така че - обиждайте ме! Изобщо не Ви чувам!"

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари