Прокурорският син Васил Михайлов получи две нови обвинения

0
Сега Михайлов е обвинен за това, че се е заканил с убийство на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет
Сега Михайлов е обвинен за това, че се е заканил с убийство на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет Снимка: БТА

Сега Михайлов е обвинен за това, че се е заканил с убийство на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две престъпления, извършени в Перник, съобщиха от прокуратурата, предаде БТА.

В края на миналата година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем престъпления. Обвинителният акт е внесен, както и 12 тома материали, а прокуратурата ще поиска да бъдат разпитани 45-ма свидетели. Има изготвени и експертизи.

Сега Михайлов е обвинен за това, че на 12 май 2022 г. около 01:00 часа, в близост до детска площадка в Перник, се е заканил с убийство на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет, който още не е установен от разследващите. Пострадалият е получил лека телесна повреда.

„Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия“, отбелязват от прокуратурата.

В момента Михайлов се намира в ареста, след като проверка установи, че той е нарушил домашния си арест, въпреки че е с гривна за проследяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари