Производители: България обслужва чужди интереси, тровим нацията

10
Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев
Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев Снимка: Bulgaria ON AIR

Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев

"Ситуацията, в която се намира целият земеделски сектор, е плачевна", каза Бойко Синапов

Напрежение заради украинското зърно, преди минути депутатите решиха - вдига се забраната за внос на суровината у нас. А зърнопроизводители от цялата страна се събраха на спешна среща в Арбанаси.

Те се събраха, за да решат какви ще бъдат протестните действия заради невземането на мерки от страна на държавата. Бурно недоволство настана в момента, в който депутатите приеха отпадането на забраната за внос.

"Ситуацията, в която се намира целият земеделски сектор, е плачевна. Ще използвам днешната среща, за да призова и потребителите да ни бъдат полезни, защото не може да тровим нацията си. Не може това, което произвеждаме като меса, мляко, да го конкурираме с тези нискокачествени продукти на пазара", заяви председателят на "Обединени български животновъди" Бойко Синапов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че производителите са унищожени, а потребителят е смачкан: "Това трябва да бъде прекратено."

Според друг представител България обслужва чужди интереси.

"Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев", възмути се производител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Ф16
    Га се дигне цената на Нюйоркската борса не ревете.Като не можете да се справите-като във всеки бизнес почвате наново,или ставате роботници,нито сте първите ама няма да сте и последните.
  • 1
    3
    Русенец
    В момента българинът не може да работи конкурентно. Самите му управници му слагат милион спънки, защото си уреждат търговията с вноса. Родното производство пречи на депутатският внос и затова беше унищожено. Беше то, едно време, когато бяхме житница на балканите.
  • 1
    2
    азе
    Стига мрънкал ей. Научете се да работите на функциониращ конкурентен пазар. То е лесно като изкупуването е гарантирано, нали? И то на добра цена. Не бери грижа за потребителя. Той ще си търси качеството според покупателните възможности.
  • 5
    1
    Вампири
    Асоциация "Майбах", а! Не се задавиха от лакомия, дано им приседне. А сега и с политически оттенък, в съдружие с всички путлеристи! И техния край ще доживеем да видим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари