Програма на Русенския карнавал

0
И да не забравите да снимате за фотоконкурса - освен щур спомен и слава, ще има и парични награди!
И да не забравите да снимате за фотоконкурса - освен щур спомен и слава, ще има и парични награди!

Ако имате много идеи как да се маскирате за Русенския карнавал довечера и не успявате да изберете само една, в крайна сметка може да отидете и като публика. Същото се отнася и ако нещо не сте в настроение - там ще си го подобрите веднага. Особено важно обаче е - колкото и да ви е интересно, да не се захласнете чак толкова, че да забравите да снимате за Фотоконсурсана маскарада.

Както вече е известно, той е за най-щура снимка „АЗ СНИМАМ КАРНАВАЛА“. Приема се "кадро" от всички участници или гости, направено с телефон или фотоапарат. Просто трябва да озаглавите снимката и да изпратите име и координати за обратна връзка: е-мейл или телефонен номер.Авторите на десетте най-щури и забавни снимки ще получат и парични награди. Снимките ще могат да се изпращат на  е-мейл: [email protected]

Крайният срок за изпращане на фотосите е 24 юни, а на  26 юни ще бъдат обявени и победителите. Всички снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на ОП „Русе арт“, обещават гарантират организаторите.

И така - участник или публика, може да стартира с фотоапарат или телефон в ръкадовечера  в 18 ч. пред Съдебната палата, когато същинският маскарад официално ще започне  с концерт на Тони Димитрова и вокална група „Приста“ – Русе. Веднага след това Кралят и Кралицата на Карнавала миналогодишните победители в конкурса за „Най-атрактивен карнавален костюм“, семейство Петрови, 

ще завладеят временно ключа на града от кмета Пламен Стоилов. След официалното откриване шоуто ще се вихри на три сцени. На сцената  Съдебната палата от 19.15 часа започва представянето на читалищни и училищни групи. От 21.30 часа започва концертът на нашумялата млада изпълнителка – Жана Бергендорф, а от 22.15 часа, поради огромния интерес на русенци, неповторимите и атрактивни „Дивинитас“ ще се включат в програмата с огнено шоу. От 22.20 часа ще е официалното награждаване, а от 22.50 часа организаторите са подготвили зрелищна заря, с което Русенският карнавал ще приключи.

На сцената пред Доходно здание, от 19.15 часа, малчуганите ще имат възможност да се изявят както като индивидуални изпълнители, така и като групи от деца от детските градини в Русе. От 20.45 часа ще се проведат конкурси за „Най-оригинална маска“, „Най-атрактивен карнавален костюм“ и „Най-добре маскирано семейство“.

На сцената на площад „Свобода“ също от 19.15 часа ще се изявяват танцови формации и индивидуални  ученици. От 21.15 часа пък са на ход феновете на зумбата - ще могат на воля да тресат площада.

А, да - водещите сами по себе си са си шоу -  – Дачко от „Аламинут“, Бате Енчо и Наката също от „Аламинут“.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари