Не допуснаха нито един кандидат за директор на ОП „Русе Арт“

0
Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговаряли на изискванията
Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговаряли на изискванията Снимка: Dunavmost / Архив

Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговаряли на изискванията

Нито един от кандидатите за директор на ОП „Русе Арт“ не е допуснат до участие в конкурса, обявен от Община Русе. Документи са подали двама души – Николай Петров и Стефан Матеев, но те не отговарят на всички изисквания за заемане на длъжността, сочи решението на конкурсната комисия, съобщи Русе Медиа.

Николай Петров няма професионален опит не по-малко от 5 години на длъжност, която е същата или сходна с обявената в конкурса, или да е извършвал дейност в областта, свързана с функциите в длъжностната характеристика за поста. Той не удостоверява и наличието на управленски опит не по-малко от 1 година.

Стефан Матеев също не е допуснат заради липсата на документ, който да показва, че има управленски опит не по-малко от 1 година.

До момента длъжността директор на ОП „Русе Арт“ се заема от Мариан Савов, който оглави предприятието след спечелен конкурс през 2014 г

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Нека остане...
    Нека остане пожизнено Мариян Савов, нека продължи да си поделят комисионните от билети с назначената от него муха Цеце /отдавна пенсионерка/, която беше незаменима в Театъра с интригите си...
  • 6
    3
    daskal
    Какъв кандидат, бре?! След 2 месеца са изборите. Пак ще има "стани да седна".
  • 7
    2
    Мдааа...
    Не се е появил кандидата за когото са писали конкурса.
  • 2
    1
    Иван
    Този е незаменим!Сложете по млад човек,деен,...жена му умря,и Мариан скучае
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари