Продават на търг сватбен тоалет на Мерилин Монро

0
Стартовата му цена е 1,5 милиона долара
Стартовата му цена е 1,5 милиона долара Снимка: Милтън Грийн

Организаторите на търга планират да получат голяма сума за него, най-малко $2 милиона

Булчинският тоалет на американската актриса и певица Мерилин Монро отива на търг, съобщи светското издание TMZ.

Това е тъмнокафяв костюм от две части, съставен от пола и сако с бяла кожена яка. В това облекло знаменитостта се омъжи за бейзболния играч Джо ДиМаджио през януари 1954 година. Актрисата е купила костюма в универсалния магазин Macy's, намиращ се в Манхатън в Ню Йорк, и след това го е представила на свекървата на личния си фотограф Милтън Грийн.

Известно е, че лотът ще бъде предложен на търга в платформата Gotta Have Rock and Roll. Стартовата му цена е $1,5 милиона. Въпреки това организаторите на търга планират да получат голяма сума за него, най-малко $2 милиона, информира БГНЕС.

През ноември 2016 г. принадлежащият на актрисата часовник Blancpain Cocktail Watch бе продаден на търг в Лос Анджелис за $25 000.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари