Продават билети за мача „Дунав“ - „Черно море“

0
Привържениците на русенския тим организират транспорт за поредното „домакинство“ на „драконите“ в Разград с надеждата то да е последно
Привържениците на русенския тим организират транспорт за поредното „домакинство“ на „драконите“ в Разград с надеждата то да е последно

Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ с „Черно море“ Варна, съобщиха от футболния клуб.

Двата отбора излизат един срещу друг в среща от втория кръг на първата шестица в Първа лига на 15 април, събота, от 16:30 ч. на „Лудогорец Арена“.

Пропуските са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч.

Те ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. За гостите ще са също по 8 лв. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Междувременно привържениците отново организират транспорт за поредното „домакинство“ на „драконите“ в Разград с надеждата то да е последно.

Цената за всички желаещи е 5 лева. Билети за вход се заплащат отделно. Часът на тръгване е 14:30 ч. от зала „Дунав“ .Пътуванията може да се заплатят в агенция за недвижими имоти „Стефани“ при Нели Йорданова, с тел. 0887 858 999 или в магазин „Големи дрехи за големи хора“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари