"Продължаваме промяната" се регистрира като партия

0
Софийският градски съд допусна вписване на „Продължаваме промяната“ в регистъра на политическите партии
Софийският градски съд допусна вписване на „Продължаваме промяната“ в регистъра на политическите партии Снимка: Юлия Лазарова, Дневник

Софийският градски съд допусна вписване на „Продължаваме промяната“ в регистъра на политическите партии, съобщиха от съда.

Срокът за вписване в ЦИК за предстоящите избори на 2 октомври е 17 август. На последните парламентарни избори Кирил Петков и Асен Василев участваха с регистрациите на партиите "ВОЛТ", "Средна европейска класа" и „Социалдемократи“, припомни БГНЕС.

Тогава те избраха да използват регистрациите на малките партии, тъй като нямаха технологично време да основат своя партия. По закон формацията трябва да е регистрирана поне 45 дни преди парламентарните избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    до 3
    Цитираш неграмотен овчар?! Да ти имам авторитета!:)
  • 0
    4
    Склиу
    Българското общество допусна да бъде излъгано ПАК от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • 0
    3
    Захари Стоянов
    ”Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.” “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
  • 3
    2
    Според
    Правосъдие с аршин според някои хора. Престъпилият Конституцията индивид и другарчето му, олицетворение на схемаджийството и довели страната до криза и висока инфлация, отново газят закони. Защо използват име, което преди тях е използвано от други? Докога ще е това ....
  • -2
    1
    dat
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари