"Продължаваме промяната" гони последния влак за изборна регистрация

0
ПП може да има голям проблем с регистрацията си за изборите на 2 октомври
ПП може да има голям проблем с регистрацията си за изборите на 2 октомври

ПП може да има голям проблем с регистрацията си за изборите на 2 октомври

Причината е, че формацията все още не е съдебно регистрирана като партия. Делото е утре в Софийски градски съд. Срокът за произнасяне на съда е 2 седмици. Освен това при подобни производства може да се намеси прокуратурата, тоест да оспори искането за регистрация. А срокът за вписване в ЦИК на партиите е 17 август. Всичко това означава, че ПП се надбягва с времето и се надява на щастливо стечение на обстоятелствата, пише СЕГА.

ПП проведе учредително събрание в средата на април. Но внесе документи за съдебна регистрация едва на 13 юли, когато бе на 99% ясно, че ще има предсрочни избори.

Ако не успее да се регистрира на вота, формацията може да ползва чужда регистрация, както стана на миналата есен. Успоредно към ПП има оферта от ДБ за съвместно явяване - Кирил Петков и компания обмислят предложението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари