"Продължаваме промяната" обявиха кои депутати се оттеглят от листите им

0
Четирима кандидат-депутати от ПП се оттеглят от надпреварата за парламента
Четирима кандидат-депутати от ПП се оттеглят от надпреварата за парламента Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме промяната" публикува отговор на тиражираната днес информация за кандидат-депутати с принадлежност към ДС

Ето какво гласи публикацията на ПП в социалните мрежи: 

"Днес следобед Васил Събев, Ерждан Ахмед и Тома Томов, до днес кандидат-депутати от листите на „Продължаваме Промяната“, проведоха среща във връзка с официално обявените имена от Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия и заявяват, че: Никога не са служили на репресивния апарат на властта, а двама от тях са силно изненадани да видят имената си в този списък.

Въпреки това те единодушно решиха: За да не навредят по никакъв начин на „Продължаваме Промяната“, се оттеглят от предизборната надпревара и незабавно ще предприемат всички административни и правни действия за своето оттегляне.

Решението им бе съобщено и уважено от ръководството на „Продължаваме Промяната“.

В същото време стана ясно, че китаристът Георги Георгиев, който е един от основателите на група „Остава”, ще бъде заличен от кандидат-депутатската листата на “Продължаваме промяната” в Стара Загора. 

Георгиев е пети в листата на коалицията. Той ще бъде заличен от листата по негово желание, се разбра на заседанието на ЦИК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари