Известна русенска адвокатка заема второ място в листата на Петков и Василев

12
Рена Стефанова е втора в листата на "Продължаваме промяната" след Николай Събев
Рена Стефанова е втора в листата на "Продължаваме промяната" след Николай Събев

Рена Стефанова е втора в листата на "Продължаваме промяната" след Николай Събев

Кирил Петков и Василев избрали веднага след водача Николай Събев да застане русенската адвокатка Рена Стефанова, пише вестник Бряг. Листата им ще се се състои от 8 души.

Стефанова е завършила право в СУ „Св. Климент Охридски”, работила като стажант-съдия в Окръжен съд – Русе, прокурор в Районна прокуратура – Русе, от 1995 г. и до настоящия момент упражнява адвокатска професия. Част е от адвокатско дружество "Стефанова, Мянкова" Стефанов". Владее руски език. Има двама сина.

Практикува в областта на гражданско, търговско, административно право, както и по правни проблеми, свързани с всички видове транспорт и логистика. Предоставя услуги в качеството си на медиатор.

Участието ѝ в листата веднага след водача Николай Събев не е изненада, тъй като двамата се познават и работят заедно от години, а компанията ЕКОНТ ползва изключително адвокатските услуги на Рена Стефанова.

В листата на партията на Кирил Петков и Асен Василев е включен и представител на коалиционния партньор „Политическо Движение Социалдемократи“ (ПДС) - областният координатор в Русе Пламенка Ангелова. Дали останалите два коалиционни партньори -  малките партии „ВОЛТ“ и „Средна европейска класа“ ще имат представители в листата на "ПП", не е ясно.

Дали областният координатор Валери Андреев ще бъде включен в листата като кандидат-депутат също е под въпрос. Той самият нито потвърди, нито отрече участието си.

Кирил Петков не допускал никакви пазарлъци при подредбата на местата в листите от страна на коалиционните партньори, издадоха очевидци. "Явно си объркал адреса", казал безкомпромисно харвардецът на симпатизант, опитал се да покаже претенции за листата.

Всички имена в 8-членната листа ще станат ясни на 11 октомври, понеделник от 13.30 ч, когато листата ще бъде внесена в РИК. Това съобщи водачът Николай Събев за БРЯГНЮЗ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари