Продължава приемът на документи за отдаване под наем на павилионите до спирките в Русе

2
Крайният срок за участие в търга за отдаване под наем на павилионите до спирките е 19 април
Крайният срок за участие в търга за отдаване под наем на павилионите до спирките е 19 април Снимка: Община Русе

Крайният срок за участие в търга за отдаване под наем на павилионите до спирките е 19 април

19 април е крайният срок за закупуване на документи за участие в търга за отдаване под наем на павилиони за търговска дейност, разположени в непосредствена близост до спирките от градския транспорт в Русе.

С настоящата процедура се планира да бъдат отдадени 27 павилиона, като началните месечни тръжни цени са от 50 до 100 лева. Павилионите са с размери между 4 и 6 кв. м, като към някои от тях са монтирани модули за поставяне на хладилни витрини.

Закупуването на тръжната документация и подаването на документите се случва в Центъра за информационно и административно обслужване (ЦИАО) на Община Русе, площад "Свобода" №6 от 9 часа на 29 март до 17:30 часа на 19 април.

Заплащането на тръжната документация може да стане и по банков път: IBAN BG96IORT73798400080000, вид на плащане 444000, банков код IORTBGSF, всеки работен ден и се получава от гише №2 към ЦИАО на Община Русе, пл. "Свобода" №6.

Оглед на обектите може да бъде направен всеки работен ден от 10 часа на 29 март до 15 часа на 19 април в присъствието на служител от отдел „Търговия и наемни отношения“.

Припомняме, че по инициатива на кмета Пенчо Милков Община Русе разтрогна договорите с двата концесионера на спирките от градския транспорт. Това позволи на Общината да поеме грижата за тях, а на гражданите се дава възможност да развиват търговска дейност в павилионите, разположени в близост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Върнете ги на Пеевски и ДПС
    Върнете им ги да продават Захарен Памук,Рахат Локум,Пишмание ,Шербет Кааве и Боза със баклава.Дайте ги на Пламен Стоилов и Пламен Нунев може да отворят зарзаватчииници или да продават вестник "Демокрация".Нали цъфнаха по тяхно време и техният сиромахомилски общински съвет който май много не се е променил до днес.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари