Призив в Русе: Дарения вместо цветя за първия учебен ден

4
Или за ремонт на класните стаи
Или за ремонт на класните стаи Снимка: EPA / UPG

В Русе кметът Пенчо Милков издаде заповед, с която забрани в училищата и детските градини да се събират пари от родителите по какъвто и да е повод

За първия учебен ден пък беше обявено да не се подаряват цветя на учителите, а с кампания да се използват дарителски средства от родителите за ремонт на класните стаи.

В други училища пък призоваха парите от подаръци за учителите за първия учебен ден да отидат за пострадалите от наводненията в Карловско.

Пред БНТ Таня Тодорова, началник на отдел „Образование, спорт и младежки дейности“ в Община Русе, коментира, че държавата още през миналата година е направила всичко възможно да осигури финансови средства за издръжка на децата в детските градини и училищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари