Принц Хари се яви в съда по дело за хакване на телефон

2
Делото, заведено от принц Хари срещу компанията собственик на "Дейли Мейл", е за навлизане в личния му живот
Делото, заведено от принц Хари срещу компанията собственик на "Дейли Мейл", е за навлизане в личния му живот Снимка: АП

Делото, заведено от принц Хари срещу компанията собственик на "Дейли Мейл", е за навлизане в личния му живот

Принц Хари се яви в съда по делото за хакване на телефон, съобщи АП. Херцогът на Съсекс дойде в съда за заключението в 4-тия ден от изслушването пред Върховния съд. Делото, заведено от принц Хари срещу компанията собственик на "Дейли Мейл", е за навлизане в личния му живот. Присъствието му по време на трите предходни дни е знак за важността на битката, която води принцът срещу британската преса, предаде БТА.

В групата от седем души, които съдят "Асошиейтед Нюзпейпърс Ел Ти Ди", са още Елтън Джон, Елизабет Хърли и Сейди Фрост. Според тях компанията е плащала на частни детективи, които са подслушвали домовете и автомобилите им и са записвали телефонните им разговори.

Компанията издател отхвърля обвиненията.

Според "Асошиейтед Нюзпейпърс Ел Ти Ди" предполагаемите случаи са от 1993 г. и трябва да бъдат отхвърлени поради изтеклата 6-годишна давност.

Адвокатът Дейвид Шерборн, който представлява принц Хари и останалите известни личности, заяви, че срокът би трябвало да бъде удължен поради укриване на доказателства за подслушването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари