Примата на попфолка стана на 50 години

0
Глория: Пожелавам си здраве и още много хубави песни!
Глория: Пожелавам си здраве и още много хубави песни! Снимка: GLORIA / Instagram

Глория: Пожелавам си здраве и още много хубави песни!

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти. Живея, обичам, пътувам, мечтая!", това написа Глория в Инстаграм, която вчера стана на 50 години.

"Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характерът, който ми е дал! На семейството и родителите ми за подкрепата и опората! На всички приятели и почитатели, за любовта и вниманието , към мен през годините! Пожелавам си здраве и още много хубави песни!", добави примата на попфолка.

"Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря! И аз имам малки изненадки за вас! Днес е премиерата на втората ни дуетна песен с любимата ми Тони Дачева “ Звезда на вечерта “, а на 28 ми юни 2024 година , очаквам всички мои почитатели в ЗАЛА 1 на НДК, да изпеем всичките си любими песни, и да отпразнуваме 30 години на сцена!", написа певицата под своя снимка от каналите във Венеция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Юя
    С тая гнусна циганска музика създадоха толкова поколения парвенюта и простаци. Мечтата ми е тази и всякаква друга циганска музика да я забранят със закон и който го хванат да я слуша 5000лв глоба, 100 шибания по гърба с пръчка, 1г затвор и после 1г общественополезен труд.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари