Приключва делото за смъртта на изхвърлената в куфар Евгения Владимирова

0
Тялото на 33-годишната жена беше намерено точно преди две години в безлюдна местност край Перник
Тялото на 33-годишната жена беше намерено точно преди две години в безлюдна местност край Перник Снимка: БГНЕС / архив

Тялото на 33-годишната жена беше намерено точно преди две години в безлюдна местност край Перник

Подсъдими за убийството ѝ са нейният съпруг Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.

Процесът приключва на първа инстанция за по-малко от 11 месеца. До последното заседание Орлин Владимиров отказваше да говори пред Софийския градски съд. Миналият месец поиска да даде обяснения. Призна, че е убил Евгения, но отрече да го е планирал. Каза, че във фаталната вечер двамата се скарали. Той хванал дясната ръка на Евгения и когато с другата я сграбчил за врата, загубили равновесие и паднали, като при падането жената му си ударила главата в ръба на шкафа с телевизора.

"Тогава разбрах, че съм я убил", каза Владимиров и обясни, че прикрил следите, заради малкия им син.

Майката на младата жена Капка Чорбанова не прие версията "случаен инцидент".

"Това си е замислено убийство. Ходили са сутринта да гледат къде да я изхвърлят. Не е убийство в състояние на афект", коментира тя, цитирана от БНР.

Обяснението на Орлин Владимиров е в противоречие, както с доказателствата по делото, така и със самопризнанията му след ареста му.

36-годишният IT специалист е под стража от ноември 2021 година. За малко в ареста беше и баща му, когото прокуратурата сочи като помагач. В момента Пламен Владимиров е на свобода срещу 5 000 лева.

От първото съдебно заседание, а очаква се това да се случи и днес, приятелите на Евгения са в съдебната зала с едно искане – доживотен затвор.

Именно такова е максималното наказание за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин, в каквото е обвинен Орлин Владимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    варненец
    амчи пък ДА. Доживотен звучи доста приемливо за двамата джендъри. Ще им бъде интересно .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари