Президентът свиква службите и кабинета заради заплахите пред националната сигурност

0
Румен Радев реши да свика нов формат, подобен на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), но без лидерите на политическите партии
Румен Радев реши да свика нов формат, подобен на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), но без лидерите на политическите партии Снимка: кадър Facebook / Президентство

Румен Радев реши да свика нов формат, подобен на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), но без лидерите на политическите партии

Утре, 11 октомври, от 18:00 часа, в президентството ще се състои консултативна среща, на която ще бъдат обсъдени рисковете и заплахите пред националната сигурност в резултат на актуалните конфликти и мерки за тяхното минимизиране. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Тема на срещата ще бъде и необходимостта от технологично обновяване на структурите от системата за защита на националната сигурност.

За участие в консултативната среща са поканени председателят на Народното събрание, министър-председателят, заместник министър-председателят, министърът на отбраната, началникът на отбраната, министърът на вътрешните работи, главният секретар на Министерство на вътрешните работи, председателят на Държавна агенция "Национална сигурност", председателят на Държавна агенция "Разузнаване" и директорът на Служба "Военно разузнаване".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари