Предложение за брак в центъра на Разград, включиха се и световни шампиони по танци

1

Оригинално предложение за брак в центъра на Разград завърши с категорично „да“, произнесено пред стотици минувачи.

Инициативата е на 29-годишния Александър Димитров от Разград, който от няколко месеца живее с любимата си Теодора Иванова от Търговище, но искал да обяви пред максимално много хора чувствата и намеренията си към 24-годишната си изгора, сподели Дарик.

За предложението за брак в центъра на Разград до паметника на Майстор Манол знаели неколцина, изненадан се оказа и бащата на бъдещия младоженец, който пристигна на площад „Момина чешма“ заедно с двамата младежи.

За пред Теодора разходката била по повод концерт на открито на танцова формация „Феникс“ към Центъра за работа с деца в Разград. Концерт имаше, но от няколко танца, един от които бе същия, с който преди месец малките разградски танцьори спечелиха Световния шампионат по танци "World Dance Masters" в раздел „хип-хоп“ стил "B Boying“. В края на танца децата се строиха в редица и разпънаха транспарант с надпис „Ще се омъжиш ли за мен, Теди?“.

Теди остана много изненадана, когато разбра, че въпросът е към нея и видя Сашо, паднал  на колене на централния площад в Разград. Изобщо не се поколеба в положителния си отговор, след което чу одобрителните аплодисменти на събралите се минувачи, после и двамата попаднаха в прегръдките на малките танцьори, за които участието в предложение за брак също бе много вълнуващо, най-големият от изпълнителите е на 14 години.

Щастлива съм, обичам го“ – категорична бе младата жена с пръстен след вълнуващото събитие. Сашо призна, че организацията на изненадата била трудна, тъй като по време на отпуската си през последните няколко дни Теди била често в неговото студио за изработка на стикери, рекламни, винили и други подобни артикули.

За Теди и Сашо това не е първо участие в нетрадиционно предложение за брак, преди малко повече от година двамата участвали в организацията на предложение за брак, пристигнало с надпис върху крилете на самолет, летял от Разград до Търговище. Главният герой от тази случка Атанас Димитров бе сред първите, които поздравиха приятелите си днес.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари