Влюбен момък от Разград направи предложение за брак в кино

0

Навръх Благовещение млад мъж от Разград предложи брак на изгората си в търговищкото кино.

Станислав Георгиев от съседния град избрал днешния празник, за да изненада романтично приятелката си Наталия с благата вест.

Двойката се запознала преди малко повече от година на сватба на свои общи приятели. Оттогава започнала пламенна любов помежду им. И така до днес, когато младият мъж, заедно с приятели, организирали изненадата, пише targovishtebg.com.

Той поканил Наталия на кино в неделя и най-неочаквано, по време на кинопрегледите пред очите на момичето и на всички присъстващи на прожекцията започнал филм с участието на влюбения момък от Разград. В него се разказва как той спечелва сърцата на родителите на своята любима, моли ги за тяхната благословия и... изведнъж наживо Станислав се оказа коленчил пред любовта на живота си, молейки я да му стане съпруга.

Цялата зала с аплодисменти подкани девойката за отговор.

Със сълзи в очите развълнуваното момиче прие направеното по нетрадиционен начин предложение. Разбира се, имаше и годежен пръстен и букет от рози, както повелява традицията.

А свидетели на любовта между двамата млади станаха дошлите да гледат филма „Огненият пръстен: Революция 3D“ в Кино Cinemagic.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари