Предложение: Паметникът на Съветската армия в София да се казва "Слава на Украйна"

5
Това предлага дъщерята на президента Жельо Желев - Станка
Това предлага дъщерята на президента Жельо Желев - Станка Видео: NOVA

В паметника на Съветската армия в Княжеската градина в София са вперени доста погледи.

Докато общинари спорят за демонтажа му, дъщерята на президента Жельо Желев Станка - внесе подписка в Столичната община и до премиера Кирил Петков с искане, докато бъде преместен, да се прекръсти на "Слава на Украйна", предава NOVA.

Мотивите за предложението – гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    17
    Алоу
    А да попитам дали някой знае кой е капитан Димитър Списаревски? За какво е умрял и редно ли е да има паметник на американските пилоти, които са унищожили София?
  • 5
    16
    плюс-минус
    Може би, може би госпожа Станка се готви да влезе в политиката, та затова си прави пиар. Да де, ама баща й, за мъртвите или добра дума или мълчание, доста щети нанесе на България.
  • 8
    15
    Питам
    А кто свърши войната пак ли ще предложиш да се върне старото име?Станка ли си Иванка ли си все тая продажница Какво като си дъщеря на Желев Бранете Бългорското стига лизахте З----и
  • 8
    14
    Сатана
    Само Сармат ще оправи положението..... Трябва да си много прост ако смяташ че укритие с САЩ ще спечелят, скоро света ще разбере че е подкрепял зеления нарос
  • 11
    13
    Станке...
    Станке, много си проста. Що не идеш на пу........си майна. И ти ще останеш една проста пу...., видимо е с просто око, че си такава...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари