„Окървавиха“ ръцете на войника от паметника на съветската армия в Добрич

0
Изписано е послание, в което се прави аналогия между Катинското клане през 1940 година и ужасяващите кадри от Буча в последните дни
Изписано е послание, в което се прави аналогия между Катинското клане през 1940 година и ужасяващите кадри от Буча в последните дни Видео: NOVA

14-метровият монумент не за първи път става обект на подобно посегателство

Неизвестни изрисуваха с червена боя Паметника на Съветската армия в Добрич, предаде NOVA

Изписано е послание, в което се прави аналогия между Катинското клане през 1940 година и ужасяващите кадри от Буча в последните дни.

14-метровият монумент не за първи път става обект на посегателство. Част от жителите на града дори смятат, че въобще не трябва да го има. Преди 2 години, точно на 8 април, паметникът осъмна с надписи: „Смърт на окупатора” и „Смърт на Альошите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    Полуръст путин
    Перверзия е в Добрич да има паметник на съветските уроди и окупатори.В Добруджа,където великия български ген.Колев е изклал същите тези човекоподобни през ПСВ и е защитил България от сръбските и руските изроди.
  • -1
    3
    До Васил
    Прав си, скоро и нашия трябва, ама в краката трябва да се излеят кафеви сплъстени бои. Освен окървавените ръце да се вижда в каква фекалии е нагазил
  • 3
    2
    Читател
    Из.од прегазил историята."Наш" Васил русенски,толерира това гнусно действие,с което подсказва,че е една жалка отломка от най нисшата прослойка сънародниците ми.
  • -5
    1
    Васил
    Браво. Скоро и в Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари