Преасфалтират улица „Рени“ след многобройни сигнали и години чакане

2

Тя беше в окаяно състояние, а в зейналите кратери можеше да остане цяло предно окачване на автомобил

След няколко години комуникация и писане на писма до Община Русе и до Общински съвет Русе от етажните собствености на А, Б, В и Г входове на бл. „Ела“ най-накрая по улицата е положен асфалт, пише Арена Медиа

Четирите входа се стопанисват от „Професионален Домоуправител Русе“ и в дълъг период от време на всяко от общите събрания на входовете завършваше с решение да се подаде поредното писмо към ОП „Комунални дейности“, които да асфалтират улицаРени“, която бе в окаяно състояние, а в зейналите кратери можеше да остане цяло предно окачване на автомобил.

Освен от фирмата сигнали са подавани и еднолично от собственици на имоти.

В последното получено писмо от Община Русе и изпратено към етажните собствености на четирите входа, с дата 12 януари 2021 година, се казва, че след приключване на ремонтните дейности в кв. „Цветница“ и кв. „Възраждане“ екипите започват работа и в кв. „Здравец“.

Все пак година по-късно обещаното е факт.

От два дни по улицата се извършва полагане на асфалт, като ще бъде ремонтирана цялата настилка и прилежащите паркинги на околните блокове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари