Подготвят улица “Солун“ за цялостно преасфалтиране

2

Улицата вече е фрезована и шофьорите трябва да карат внимателно по нея

Усилена подготовка за цялостно асфалтиране върви на улицаСолун“ в Русе.

Тя вече е фрезована и водачите трябва да карат внимателно по нея, като са оставени повдигнати само участъците около шахтите. Преди това бе извършена подмяна на бордюрите и асфалтиране на тротоарите, информира Русе Медиа.

Асфалтирането на ул. “Солун“ ще се извърши със средствата, отпуснати от държавата на Община Русе, които ще използват за цялостния ремонт на още три улици – ул. “Плиска“, ул. “Доростол“ и ул. “Тулча“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    АлиТо
    То хубаво, ама защо не се справихте с тая идиотска чупка на кръстовището между улиците Тетово, Солун и Капитан Маринов. Там, очевидно някой, някога е мислил, че ще дойде време да се разширяват улиците. Защото гаражите са построени навътре от Солун. Чиновнически пропуск ли е, или нали след това трябва да има "ремонт на ремонта"?
  • 5
    9
    до 5
    На ВиК трябва да им се забрани да поставят тръбопроводи под асфалтова настилка, след като няма готовност след това да я възстановят в СЪЩИЯ вид. Да си ги полагат под тротоарите (ама само които са с плочки, гербаджийските не попадат в това число) и след ремонт да пренареждат плочките. Това поне могат
  • -1
    8
    чеченца
    ░░▄███▄███▄ ░░█████████ ░░▒▀█████▀░ ░░▒░░▀█▀ ░░▒░░█░ ░░▒░█ ░░░█ ░░█░░░░███████ ░██░░░██▓▓███▓██▒ ██░░░█▓▓▓▓▓▓▓█▓████ ██░░██▓▓▓(◐)▓█▓█▓█ ███▓▓▓█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓█ ▀██▓▓█░██▓▓▓▓██▓▓▓▓▓█ ░▀██▀░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ░░░░▒░░░█▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓█ ░░░░▒░░░█▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█ ░▒░░▒░░░█▓▓▓█▓▓▓█▓▓▓▓█ ░▒░░▒░░░█▓▓▓█░░░█▓▓▓█ ░▒░░▒░░██▓██░░░██▓▓██ ████████████████████████ █▄─▄███─▄▄─█▄─█─▄█▄─▄▄─█ ██─██▀█─██─██─█─███─▄█▀█ ▀▄▄▄▄▄▀▄▄▄▄▀▀▄▄▄▀▀▄▄▄▄▄▀
  • 1
    7
    !!!
    Тротоарите и бордюрите са направени ама как...дали някой е обърнал внимание, всичко си има собствено мнение. 3годишно щеше по-добре да се справи. Хубаво се ремонтира, ама нека поне да има естетичен вид.
  • 4
    6
    Русенец
    А ул. Ангел Кънчев на центъра кога? При така организираното движение, там е поток от коли, а пътя отвратителен.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари