Пратиха на съд бизнесмена, арестуван след скандал на Йордановден

22
Никола Стоянов е обвинен по Указа за борба с дребното хулиганство
Никола Стоянов е обвинен по Указа за борба с дребното хулиганство

Никола Стоянов е обвинен по Указа за борба с дребното хулиганство

Никола Стоянов, който бе арестуван на Йордановден след скандал и агресивно поведение към полицията, бе изправен пред съда в Русе, съобщи Русе Медиа.

Бизнесменът е обвинен по Указа за борба с дребното хулиганство.

Въпреки че не е бил записан и допуснат да скача за кръста, той го е направил в разрез с всички правила. След излизането му от водата полицаите са му поискали документите, при което е последвал скандал. Бизнесменът, който и друг път е влизал в конфликти с различни институции , е оказал съпротива и е ритал униформените. Наложило се е да му бъдат поставени принудително белезници.

Мъжът е бил откаран в Първо РУ, като по-късно е бил заведен и в болница, тъй като се е оплакал, че има проблем. По неофициална информация там също се е държал агресивно с медиците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    Протокол
    И накрая полицаите, защо мечеха в съда, лъжеха каквото е допустимо и накрая не знаеха за какво са го задържали. Четири различни неща пробваха и накрая с твърдение,че имало образувано досъдебно производство, за да уж няма мотиви в заповедта, но Административен съд Русе ги хвана в крачка и върна делото да се установи. Много прости,но попаднаха на човека който ги разобличава така като правят и с други явно.
  • 9
    8
    Макаренко
    Може да се радва, че не е попаднал в тази ситуация преди 1989 г., когато онези като това говедо, след като се срещаха с "биещото сърце на Партията", после доволно казваха: "Днешната милиция не бие, ама снощната милиция ме спука от бой!"...
  • -20
    7
    Стоянов Никола
    Трябва уволнение за такива агресивни полицаи.
  • 17
    6
    Русенец
    Хахахахахахаха пълен смешник. Почна да гълта водичка.
  • -29
    5
    Факти
    Изобщо няма съпротива,а те му държат ръцете и не му позволяват да бръкне в джоба на дрехите си да представи личната си карта. Това ли е съпротивата? Полицаите се изложиха и дори го събарят,са да му сложат белезници,а той им казва,че не е нужно да го събарят,защото е гол и да му ги сложат прав. Що за пародия са тея полицаи?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари