Арестуваният в Русе: Белезниците ми са усукани, вържете ме както трябва, кръвта ми спира!

18
Скандална случка беляза хвърлянето на кръста за Йордановден в Русе
Скандална случка беляза хвърлянето на кръста за Йордановден в Русе Видео: TVN

Скандална случка беляза хвърлянето на кръста за Йордановден в Русе.

Един от ентусиастите беше задържан от полицията след като излезе от водата. Той не е бил допуснат до участие, но въпреки това се хвърли за кръста, информира TVN.

Според неофициална информация при проверката с дрегер, която се прави преди скачането в реката, е отчетена употреба на алкохол. Граждани коментираха, че той не се е записал официално и така се е стигнало до скандала.

Известният в Русе скандалджия Никола се скара с униформените, след което беше задържан, но оказа съпротива и беше затиснат от полицаите на земята, след което откаран с патрулен автомобил до районното управление.

Очаква се официална информация от полицията с причината за задържането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Жалко за Русе
    Тоя изкукал циркаджия Коко ли, Чоко ли е не го знам, ама главата му е празна! Всеки който е виждал белезници знае, че те няма как да се усучат, защото имат по средата т.н. "вирбел". Жалко, че Русе става все по-известен с такива психопати като Петното, Чикагото, Влакчето, Психото, Микрофона...
  • 0
    7
    Никола
    Ето,че той винаги стига до истината и показва, че полицаите са наистина прости. За това някои от МВР го мразят,но не му пука. МВР, защо има такива некадърни полицаи? https://www.dunavmost.com/novini/obrat-na-180-gradusa-otnosno-aresta-na-biznesmena-na-iordanovden
  • 13
    6
    Бай Вълчо
    Помиярските номера на Кольо Нисито край нямат, сина му също върви по неговите стъпки. Да са ни живи и здрави, благодарение на него, на Бисер Петното, на Венци Чикаго то града ни се прочу като град на идиоти.
  • 3
    5
    A onq otzad
    Оня зад него дето блъска и налита на бой на полицая защо не го смъкнафа веднага по очи? Що за наглост
  • 6
    4
    Евалла бре, Кольо!
    От много години Кольо обожава да се гъбарка с полицията. Напълнил е ютуба с провокациите си с полицаите, особено КАТ-аджиите, които са му негови фенове. Изучил е с кориците ЗДвП и НК, дори в повече от самите им създатели. Не само спечели делото с влакчето в парка и други дела, като доказа, че имаме калпави законодатели, както и нехайна държавност. Тази дунавска сага е новата му добре премислена провокация, която възнамерява да осребри - не случайно позира с виковете си пред камерите, като разчита някой съдия после да му се върже. Не е луд онзи, който яде зелника ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари