Пръскат срещу кърлежи в Бяла

1
Препаратът, с който ще се извършва третирането, е безвреден за хора и животни
Препаратът, с който ще се извършва третирането, е безвреден за хора и животни Снимка: Dunavmost, архив

Препаратът, с който ще се извършва третирането, е безвреден за хора и животни

Предстои обработка на зелените площи (паркове, градини и междублокови пространства) с техника за наземно пръскане срещу кърлежи и бълхи, уведомява Общинска администрация Бяла. Обработките, които се извършват от специалисти на фирма „Санси” ООД, ще се състоят на 03.05.2022 г. в сутрешните часове на деня (06:00 часа - 11:00 часа) при благоприятни метеорологични условия. При неблагоприятни метеорологични условия третирането ще се отложи за следващия подходящ ден.

Обработката ще се извърши с препарат “АЙКЪН 10 КС”. Препаратът, с който ще се извършва третирането, е безвреден за хора и животни поради ниската концентрация на разтвора, но като допълнителни превантивни мерки се умоляват гражданите да не навлизат в пръсканите площи следващите 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    О, браво!
    Да не подминете оня педераз, кърлежът Нулев? Там яко пръскане си требе, а накрая – контролен с лопатата у главата проста милиционерска!
  • 3
    2
    ДДД
    Има и един друг Червен Неверен Кърлеж, бродещ тука из града. Към него удвоете дозата за пръскане.
  • 9
    1
    Дератизация
    Има един много, ама много голям кърлеж от този град, заселил се и известен в Русе. Ако е там в момента на пръскането, не го пропускайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари