„Практикер” отвори врати в Русе

1

Прерязаха лентата на изцяло обновеният хипермаркет на водещата верига за дома и градината - „Практикер“ в Русе.

Русенският митрополит Наум отслужи тържествен водосвет. „„Практикер” е мястото, което трябва да разбие традицията, да купуваш от прашни, тъмни магазини строителни материали. Радвам се, че успяхме да направим хипермаркета с 40% по-голям, благодаря на Община Русе за оказаната помощ”, заяви Тодор Белчев. „„Практикер” е част от новата визия на Русе, някои ни завиждат, други ни подражават”, отвърна му кметът на дунавския град Пламен Стоилов.

От 15 часа, магазинът посрещна и първите си клиенти. Хипермаркетът е разположен в разширена с близо 1340 кв м търговска площ и реконструирана сграда, с изцяло нов модерен облик и концепция. Така общата му търговска площ достига 6500 кв м. Резултатът е един просторен и приветлив магазин, с нова по-функционална подредба и организация. Хипермаркетът предлага на достъпни цени разширен асортимент от над 40 000 продукта за създаването и освежаването на дома и градината. Стоките в него варират от строителни материали, през санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината осветителни тела, бои и декорация, авто и велоаксесоари. За допълнитено удобство, „Практикер” – Русе предлага и нови услуги като застраховка „Удължена гаранция” на продуктите и и 3D проектиране на бани. Клиентите в дунавския град могат да се възползват и от вече поззнатите услуги като рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и беззплатен паркинг с над 140 места. За тяхното удобство в новия хипермаркет се грижат над 70 служители. 

Специално за откриването, новият „Практикер“ в Русе предлага невероятни оферти като ъглошлайф „Makita“ за 99 лв., летни гуми „Riken“ от 45 лв., грундирана интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., соларна градинска лампа само за 1.19 лв. и още над 250 изключителни оферти.

Обновеният „Практикер“-Русе отваря врати на бул. „Липник“ № 10. Хипермаркетът е с изцяло променен, модерен облик и концепция, след като през 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придоби целия бизнес на немската верига „Практикер“ в България. Ремонтът и разширението на магазина станаха само в рамките на 3 месеца, с любезното съдействие на Община Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари