Обновеният „Практикер“ отваря врати в Русе

0

На 14 април от 15:00 часа изцяло обновеният хипермаркет на водещата верига за дома и градината - „Практикер“, ще посрещне първите си клиенти в Русе.

Той е разположен в разширена и реконструирана сграда, с изцяло нов модерен облик и концепция. Хипермаркетът ще предлага на достъпни цени разширен асортимент от над 40 хил. продукта за създаването и освежаването на дома и градината. Новата по-функционална подредба и организация на продуктите ще помага на потребителите по-лесно да открият и изберат това, което им е необходимо.

Специално за откриването новият „Практикер“ ще предложи невероятни оферти като ъглошлайф „Makita“ за 99 лв., летни гуми „Riken“ от 45 лв., грундирана интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., соларна градинска лампа само за 1.19 лв. и още над 250 изключителни оферти.

За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Обновеният „Практикер“-Русе отваря врати на познатия, удобен адрес бул. „Липник“ № 10.

В приятна и уютна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари