ПП: Действията на "Възраждане" излизат извън контрол

0
Поведението им е абсолютно недопустимо, смятат от "Продължаваме промяната"
Поведението им е абсолютно недопустимо, смятат от "Продължаваме промяната" Снимка: Sofia Pride Film Fest

Поведението им е абсолютно недопустимо, смятат от "Продължаваме промяната"

Действията на "Възраждане" продължават да излизат извън контрол и противоречат на всички хуманни, демократични и държавнически принципи.

Това се казва в позиция на партия "Продължаваме промяната", изразена във Facebook.

"След като няколко пъти се опитаха да ограничат конституционното право на легитимно избрани народни представители да изразяват мнението си от трибуната на парламента, след като редовно и тенденциозно използват езика на омразата, насърчават към екстремизъм и насилие, и рушене на държавността, вчера представители на Възраждане си позволиха да ограничат правото и достъпа на български граждани до прожекция на филм", коментират от партията по повод информацията че симпатизанти на "Възраждане" са осуетили прожекция по време на "София прайд филм фест".

Поведението на Възраждане е абсолютно недопустимо!, продължава позицията на ПП.

"От Продължаваме Промяната-Демократична България сме категорични, че няма да допуснем каквото и да е нарушение на демократичните права на когото и да е в България. Ще започнем още следващата седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които регулират реда в залата и ще продължим да защитаваме човешките права и свобода с всички възможни позволени средства", се казва в заключение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Имеее
    Еврогеец - Злоби, злоби, злоби...Кофти ли ти е? Нищо, свиквай.Реалността винаги поставя всичко по местата им. Дерзай.
  • -2
    5
    Европеец
    Браво на Продължаваме Промяната! Това е единствената разумна и отговорна партия в България. Още веднъж го доказаха като защитиха Евроатлантическите ценности и не си замълчаха пред петимата събрали се пред киното путински шпиони и провокатори от Възраждане! Руските агенти отново са се разбеснели. Няма ли полиция в тази държава да вкара всичките 5 протестиращи в затвора за по няколко години! 5 човека срещу 7 милиона поддръжници на евроатлантическите ценности! Какво като момчетата от филма са на по 13 години. Важното е че се обичат! В тази държава трябва да се спре толерирането на хомофоби и путински шпиони.
  • 2
    4
    ...
    По училищата вече е пълно с момченца, които си правят едно на друго свирки по тоалетните. Честито ! Искам всеки копелдак дал глас на ПъПъ и Дъ и Бъ да му съобщят, че сина му духа на друго момче в тоалетната на училището.
  • 8
    3
    Куромуро
    Това пп означава педерастката партия
  • 12
    2
    Може би ....
    защото Асен Василев е от лявата страна на бариерата .....и затова ППзащитава прайдовете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари