Познавате ли този изрод?

0
Познавате ли този изрод?

Абсолютна истерия завладя България, след като в понеделник излезе информацията за серийния изнасилвач Георги Симов, който след побой над последната си жертва вече шести ден е в ареста. Макар да смятахме, че е напълно неизвестен, освен за органите на реда, 33-годишният мъж, който вече има 3 досъдебни производства за сексуални престъпления, се оказа не просто масово познат на стотици хора, които по един или друг начин са се сблъскали с психопатията му, но и печално популярен именно сред жените.

Едва днес става ясно, че Георги Симов е вилнял години наред в цяла България. Десетки сигнали заваляха, след като името на изрода бе осветлено след последното му похищение над невинна жертва. Във форумите бяха оповестени за поредица от лични истории, свързани с тормоз от страна на въпросното лице. На имейла на медията пък бях изпратени онези сигнали, за които жените, станали обект на насилие, се ужасяват да говорят публично.

Ако до този момент бяхме наясно за висящите му дела, както и за дузина сигнали от потърпевши, които не са се свързали с полицията, то вече основателните притеснения са, че Симов може да е изнасилил стотици български жени. Според разкритията на тези, които го познават, най-големият му афинитет от години били непълнолетните. Девойки от провинцията най-често падали в капана му след еднократна свалка в столични заведения, разказаха ужасени от фактите за Симов хора от обкръжението му.

Агресията му избивала срещу нежния пол тогава, когато се напивал. Дори 50 грама твърд алкохол обаче му стигали, за да използва сила срещу момичетата. „Опитваше се да ме следи, канеше ме на срещи, увещаваше ме половин година да изляза с него. Добре, че не склоних", разказа едно от тях, което обаче имало късмета да избегне ударите на изверга. Друга девойка от компанията му пък разкри, че благосъстоянието, което той демонстрира, всъщност било само привидно. Излизал по заведенията, като разчитал основно на почерпка от приятелите си мъже, а същевременно непрекъснато изтъквал скъпите си джаджи и фирмата, която управлява. „Техниката в джобовете е купена от майка му и баща му", твърдят познатите му и в Ямбол, откъдето са корените му.

Тъкмо майката на Симов, уважаван лекар в Бургас, го е отървала от затвора през 2012 г. Тогава е регистрирано най-жестокото официално изнасилване на 25-годишна жена в града навръх Коледа. Симов бил задържан, но впоследствие пуснат, след като родителката му успяла да му извади медицинско за психически отклонения. Изнасиленото момиче от Сливен било със зверски охлузвания и синини от побой. Тя го познавала от София и не подозирала намеренията му. Агресията му се отключила едва когато изпил известно количество твърд алкохол.

Познати на други негови жертви разказват, че насилието срещу дамите у Симов се проявявало до такава степен, че буквално чупел ръце. При едно от последните си похождения, преди да бъде задържан в София на 27 февруари тази година за друг побой, той счупил пръстите на непълнолетно момиче, след като я завлякъл навън от нощно заведение в столицата. В началото омайвал жените с изящно слово и подаръци, но броени срещи след това буквално ги смилал от бой. В компания след това се кълнял, че спира пиенето и няма да посяга повече на дамите, но обещанията му траели от ден до пладне.

Заради сериозния отзвук, който историята на Георги Симов придоби, както и заради безобразния факт, че лъснаха толкова много пострадали от действията му, а мъжът е прибран чак сега в ареста, докато делата му събират прах в деловодствата на съдилищата, „Всеки ден" призовава всички засегнати лица да окажат съдействие и да разкажат своята история с въпросния сериен маниак.

Ако познавате този изрод, не оставайте безразлични. Утре може да посегне на вашата дъщеря. Очакваме сигналите ви на редакционните телефони, имейли и адрес.

Вилнял и на морето

Поредният анонимен сигнал до редакцията разкри, че изродът е вилнял и на морето. Миналото лято той се напивал буквално всяка вечер в Слънчев бряг, където ходел с компания, а в малките часове налитал на рускини и на млади британки. Той обаче дебнел те също да са на градус, за да е сигурен, че няма да подадат сигнал в полицията за блудствата и насилието, упражнени върху тях, на следващата сутрин. „Изнасилените може да са стотици", допускат познати на парадиращия баровец, но малцина от тях биха си признали за чудовищните гаври с тях.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари