Пожарникарите гасиха пламнал комин на сглобяема къща в Средна кула

0
Пожарогасенето е било затруднено, заради конструкцията на къщата, като се е наложило демонтиране на голямо количество гипсокартон и каменна вата
Пожарогасенето е било затруднено, заради конструкцията на къщата, като се е наложило демонтиране на голямо количество гипсокартон и каменна вата Снимка: Снимката е илюстративна

За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са реагирали на 4 сигнала

 Вчера сутринта екип на Първа РСПБЗН е пратен за гасене на запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Борисова 120 в гр. Русе. При инцидента не са нанесени щети.

Между 11:54 и 12:20 часа служители от Втора РСПБЗН са реагирали на друг такъв сигнал, като произшествието е възникнало на ул. Щип в Русе и също не са отчетени материални загуби.

В 17:30 часа е получено съобщение за запалване в комин в къща в русенския кв. Средна кула, където са насочени служители от Първа РСПБЗН с два автомобила. Произшествието е възникнало на ул. "Върбица" в двуетажна сглобяема къща от дървена конструкция в процес на строеж. Установено е, че вследствие на запалена камина на дърва, чиито коминни тела са в близост до дървената конструкция, са се запалили греди в подпокривното пространство. Пожарогасенето е било затруднено, заради конструкцията на къщата, като се е наложило демонтиране на голямо количество гипсокартон и каменна вата. При инцидента не са пострадали хора.

В 19:30 часа служители от РСПБЗН – Бяла са реагирали на сигнал за запалени отпадъци в пластмасов контейнер на адрес в град Бяла, на ул. Бунар Хисар. При пожара е унищожен контейнерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари