Пожар в кола на улица "Муткурова"

1
Вероятната причина за инцидента е била късо съединение
Вероятната причина за инцидента е била късо съединение Снимка: Facebook

Огнеборците от Русе са гасили 5 пожара през изтеклото денонощие.  

Вчера на 19 септември в 18:17 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са посетили произшествие с лек автомобил.

Сигналът е бил за възникнал пожар в кола с марката „Ауди 80“ на кръстовището на улица "Ангел Кънчев" и улица "Муткурува" в Русе. Вероятната причина за инцидента е била късо съединение. При произшествието са нанесени щети на двигателя на колата.

В следобедните часове на вчерашния ден, между 14:35 и 15:15 часа огнеборци от Първа РСПБЗН - Русе са реагирали на друг сигнал за пожар, станал в лек автомобил. Запалило се е “Рено Клио“ в Русе на улица "Пирот" в Русе, но не се е наложила намесата на пожарникарите. Те са изяснили, че запалването е възникнало, заради късо съединение и е унищожен модул за управление на чистачките. 

Пожар в село Копривец

Вчера сутринта за времето от 09:14 до 11:20 часа екип на РСПБЗН - Бяла е ликвидирал пожар, възникнал в селскостопанска постройка в с. Копривец.

При пожара са били унищожени – покривна конструкция около и банциг. Пожарът е потушен на площ от около 80 кв.м, като причината е била късо съединение.

Пожар в сухи треви на булевард "Липник"

В 16:06 часа екип на Втора РСПБЗН-Русе е пратен на пожар в сухи треви и отпадъци, възникнал в гр. Русе, в района на №121 на бул. Липник, вероятно при небрежно боравене с открит огън. Произшествието е ликвидирано на площ около 510 кв.м.

Пожар край квартал "Селеметя"

За времето от 15:19 до 18:05 часа служители от Първа РСПБЗН са посетили още един сигнал за запалени сухи треви и храсти, този път на улица "Кръстец" в Русе край боровата гора. Произшествието е ликвидирано на площ около 40 000 кв.м.

Пожар в сухи треви на улица "Рига"

В 18:23 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе е пратен на сигнал за пожар, възникнал в сухи треви зад автомивка на улица "Рига" в Русе. Пожарът е бил ликвидиран от граждани, на площ от около 2 кв.м. В 18:17 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са посетили още едно произшествие с лек автомобил. 

Пожар в землището на Сливо поле

Вечерта между 19:10 и 20:20 часа и екип от РСПБЗН – Сливо поле се е наложило да реагира на пожар в сухи треви и храсти в землището на гр. Сливо поле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари