Пожар и срутване в търговски център в Бурса

0
На мястото са изпратени екипи на полицията, службите за спешна помощ, пожарни коли и линейки
На мястото са изпратени екипи на полицията, службите за спешна помощ, пожарни коли и линейки Снимка: TRT Haber

На мястото са изпратени екипи на полицията, службите за спешна помощ, пожарни коли и линейки

Пожар е избухнал в магазин в търговски център в Бурса, при което е рухнал таванът на междинен етаж в сградата, съобщиха турски медии.

На мястото са изпратени екипи на полицията, службите за спешна помощ, пожарни коли, линейки. В сградата са вкарани и кучета спасители, съобщава турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк, предава БТА.

Молът се намира в района на Османгази, окръг Бурса. Намиращите се вътре в сградата в момента се евакуират.

Кметът на Бурса Алинур Акташ съобщи пред телевизията, че засега няма сведения за загинали или ранени. По думите му няма риск от цялостно срутване на сградата.

"По първоначални сведения смятаме, че под руините няма хора. На място се намират екипи на АФАД (Дирекцията за управление при бедствия и извънредни ситуации) и пожарната служба", заяви и валията на Бурса Якуп Джанболат, цитиран от ТРТ Хабер. "Извършва се внимателно разчистване. Взети са необходимите мерки в района", увери още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари