Повдигат обвинение на Никола Райчев за умишлено убийство

1
18-годишният младеж е в ареста от края на септември
18-годишният младеж е в ареста от края на септември Снимка: Facebook

18-годишният младеж е в ареста от края на септември

18-годишният Никола Райчев, който е в ареста от края на септември за смъртта на 21-годишния Ангел Здравков от Пазарджик, ще бъде обвинен в умишлено убийство, съобщава "24 часа". Според запознати разследващите събрали достатъчно доказателства, за да прецизират обвинението и то да стане най-тежкото - умишлено убийство. За това настояваха и близките, и приятелите на младежа на многобройните протести, които проведоха в града. Смъртта на Ангел вдигна на крак Пазарджик.

Стотици близки, приятели, а и непознати хора настояват за справедливост. Протест ще има и тази вечер. Той е под надслов "Справедливост за Ангел и Митко" и ще бъде на кръговото на Орта хан на пътя Пазарджик - Пловдив. Ще започне от 16:00 часа и в продължение на 2 часа ще е спряно движението в двете посоки.

Трагедията стана на 28 септември на ул."Панайот Волов" в кв."Запад" в града, когато 18-годишният бивш възпитаник на Професионалната гимназия по механо и електротехника Никола Райчев пресрещна Ангел Здравков и 23-годишната Дарина Бързакова. Нищо неподозиращият Ангел бе намушкан два пъти от Никола с нож и издъхна от кръвозагуба в линейката на път за местната болница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари