Майката на убития Ангел: Родителите на извършителя трябва да лежат с него в затвора

1
Не искаме да ги виждаме, заявиха майката и бащата на убитото момче от Пазарджик
Не искаме да ги виждаме, заявиха майката и бащата на убитото момче от Пазарджик Видео: NOVA

Не искаме да ги виждаме, заявиха майката и бащата на убитото момче от Пазарджик

Неясноти и въпросителни все още възникват по случая с жестокото убийство, което потресе Пазарджик в началото на октомври. Приятели и бивши съученици на убития 21-годишен Ангел Здравков тази седмица организират мирно шествие в града в негова памет. Те настояват за доживотен затвор за извършителя. Обвиненият 18-годишен Никола Райчев в момента е зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража”.

Мотивите са ясни от деня на престъплението. Работят, не мога да говоря по разследването. Предполага се, че през януари ще е ясно всичко”, каза бащата Недялко Здравков, цитиран от NOVA.

Те не искат да се срещат с момичето, заради което се твърди, че е извършено убийството.

Според родителите престъплението е планувано.

Виждали са го да ги следи. Имаме момче, което е свидетел. То разказа, че го е видял, че ги следи”, разказа Михаела Здравкова.

Дали синът им е получавал заплахи преди това те не знаят.

С всички деца е постъпвал така. Има много случаи, които доказват, че е бил агресор”, каза майката.

Бащата на Ангел пък казва, че преди няколко години е имало насилие над момиче от града. „Никой не е обърнал внимание, потушило се е всичко. Едно момиченце е, има не знам колко шева на главата. Тормозил е и родителите й”, разказа Недялко Здравков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари