Поставянето на тревата на Градския стадион напредва с много бързи темпове

0

С много бързи темпове напредва поставянето на новата тревна настилка на Градския стадион в Русе.

След като първия рулон с трева бе разстлан около 16 и 30 часа в сряда, до 14 часа в четвъртък вече една четвърт от терена бе покрита. Очаква се поставянето да приключи до събота следобед, твърдят от фирмата-изпълнител „Тарктур”, пише 24 часа.

В четвъртък в Русе пристигнаха вторите три от общо 11 ТИР-а с рулоните пристигнаха от Гърция. Докато тревата се поставяше, те бяха разтоварени на стадиона. Новата тревна настилка обаче ще се нуждае от време, за да се вкорени и да се хване здраво.

В сряда и последните детайли за стълбовете за осветление най-сетне са преминали границата ни от Турция и в четвъртък следобед се очакваше и последният ТИР с тях да достигне до Русе. Частите ще започнат да се монтират незабавно, за да може от петък да може да се работи и по осветлението. По стълбовете трябва да се монтират стъпала и други части, преди да бъдат издигнати. Лампите вече са били изпробвани. Те са италианска изработка, но цялото осветление на Градския стадион в Русе е на фирма „Филипс”. В четвъртък бяха доставени и новите ел. табла на стадиона.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари