Посланикът на САЩ в НАТО ще посети България

0
Джулиан Смит благодари на България за всичко, което прави за Украйна
Джулиан Смит благодари на България за всичко, което прави за Украйна Снимка: Julianne Smith / Facebook

Джулиан Смит благодари на България за всичко, което прави за Украйна

Постоянният представител на САЩ в НАТО Джулиан Смит ще посети България другата седмица.

Това съобщи самата тя в интервю, публикувано от БНР:

"Много съм развълнувана да съобщя, че ще посетя София следващата седмица в четвъртък и петък, тоест ще бъде двудневна визита. Това ще ми даде добрата възможност да се срещна с висши официални лица от Министерството на външните работи, на отбраната, както и със съветници по националната сигурност. Планирам и срещи с групи от гражданското общество. Преди всичко ще бъда там заради форум по сигурността, което е чудесна възможност за публично говорене, както и за разговор с по-широка публика в България за значимата работа, която тези хора вършат като съюзници на НАТО и за да благодаря на България за всичко, което прави за Украйна", заяви тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    123
    да ходи да ебе майка си с американски гмо чаревичен кочан 55 см. в гъза ... да не припарва тук. самата и мутра лъха отрицателна енергия.
  • 4
    2
    Бай Маньо
    Да идва, мама ѝ грозна, надървил съм го! Такава алтава дрипа досега не съм евал, но ще се жертвам в името на *дружбата* с американските ни зложела....пардон, *приятели*!
  • 4
    1
    ники
    Няма нужда, ние не искаме да идвате даже си приберете и 4 бази боклуци ,те нашите дупедайци край нямат да не говорим за срам ,а относно усрайна никой нормален Българин не желае да се пращат помощи камоли оръжие за наркомана и никакви санкций бензина гони 4 лв ваща майка и демократична мръсна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари