Издирват 18-годишно момче от Мездра

0
18-годишният Кристофър от Мездра е в неизвестност от 30 януари
18-годишният Кристофър от Мездра е в неизвестност от 30 януари

18-годишният Кристофър от Мездра е в неизвестност от 30 януари

След зов за помощ на майка полицията издирва 18-годишния ѝ син от Мездра, който е изчезнал.

Емилия Петкова твърди, че той е в неизвестност от 30 януари. Момчето се казва Кристофър. Телефонът му е изключен, съобщава NOVA.

Облечен е с тъмно сини дънки и черно яке с жълта качулка. Близките му са информирали полицията и са започнати издирвателни действия.

"Моля, ако някой го види или разбере нещо, да се свърже с мен на лично съобщение или на телефон: 0988775623. Вече го няма около 24 часа, нямаме връзка и телефонът му е изключен, свързали сме се с полицията. Облечен е с тъмно сини дънки и черно яке с жълта качулка, както на снимката отдолу", написа майка му в социалните мрежи.

Момчето е обявено за общонационално издирване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари